O tanara mamica in varsta de 33 de ani a decis sa mearga la plaja pentru prima oara dupa 13 ani in care nu a avut curajul sa apara in costum de baie. Experienta i-a lasat insa un gust amar, intrucat a fost agresata verbal de un grup de tineri, colegi de sezlong.

Ajunsa acasa, Tanis Jex-Blake a decis sa scrie un mesaj public pe Facebook, care a ajuns ulterior viral pe internet. Iata ce lectie le-a dat femeia din Canada celor care au batjocorit-o pentru felul in care arata dupa ce a nascut 5 copii:

Aceasta este o scrisoare deschisa catre cei doi barbati si fata care au decis sa nu mearga la munca, in Sherwood Park, unde construiau o casa, si sa vina la Alberta Beach pentru a se bucura de soare, apa si cateva beri.

 Imi pare rau ca prima mea incercare de a ma bronza, in bikini, in public, dupa 13 ani in care nu am mai facut asta, v-a “scarbit”. Imi pare rau ca abdomenul meu nu este plat si ferm. Imi pare rau ca burta mea e acoperita cu vergeturi. Dar NU imi pare rau ca acest corp a gazduit, crescut, protejat, nascut si ingrijit CINCI fapturi umane fabuloase, sanatoase, inteligente si minunate.

Imi pare rau ca silueta mea de 33 de ani si 56 de kilograme v-au jignit atat de tare incat ati simtit nevoia sa ma aratati cu degetul, sa radeti si sa va prefaceti ca ma loviti. Vreau sa stiti ca in vreme ce ma uitam la corpurile voastre “perfecte” si tinere, nu puteam sa ma intreb decat “ce lucru minunat ati reusit voi sa faceti cu ele pana acum?”

Vreau sa stiti ca am incercat sa tin capul sus si sa nu reactionez cand ati ras de mine. Ca am incercat sa ma prefac ca ceea ce ati spus nu m-a afectat in niciun fel. Dar am plans in masina, in drum spre casa.

Va multumesc ca mi-ati stricat ziua. Oamenii ca voi fac lumea asta un loc urat si plin de ura. Nu pot decat sa simt parere de rau pentru femeile care intr-o zi va vor purta copiii in pantece si vor deveni “scarboase” in ochii vostri, de vreme ce si corpurile lor se vor schimba in procesul miraculos al sarcinii.

Sper doar ca intr-o buna zi sa intelegeti ca cicatricile mele de “razboi” sunt ceva de care trebuie sa fiu mandra, nu rusinata.

Sursa: perfecte.ro

Abonare
Distribuie:705000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here