Jurnalistul Radu Banciu a suferit o cadere in direct in timpul emisiunii sale de joi. Acestuia i s-a facut rau, n-a mai putut vorbi si era pe punctul de a cadea de pe scaun cand transmisia a fost intrerupta. Realizatorul Mircea Badea n-a ratat ocazia de a-l ironiza pe acesta.

‘Mortul zilei’ – „asa se intituleaza o rubrica din voma televizata a acestui cap de porc. Sa ajungi subiectul propriei rubrici, asta inseamna sa fii cap de porc”, a scris Mircea Badea pe blogul personal, informeaza stiripesurse.ro.

Starea de sanatate a lui Radu Banciu este insa buna. Jurnalistul si-a revenit repede dupa caderea suferita si s-a dus fara probleme acasa, dupa emisiunea de la B1 TV. Reprezentantii televiziunii nu au anuntat nicio modificare in programul B1 TV unde Banciu urmeaza sa aiba emisiune si in aceasta seara, informeaza Mediafax.

Cei doi jurnalisti se critica si se ataca adesea unul pe altul in emisiunile pe care le realizeaza, cele doua avand formate asemanatoare si difuzandu-se mult timp chiar la aceeasi ora.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here