Mircea Badea ar fi declarat în direct, la Antena 3, că se gândește să plece de la telviziune. Mircea Badea pleacă de la Antena3? Acesta a mărturisit în timpul emisiunii din data de 15 decembrie că îşi doreşte să renunţe la postul pe care îl ocupă în acest moment, motivînd această decizie cu faptul că s-a săturat să mai lupte împotriva fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

Badea consideră că sînt alte lucruri mult mai importante de făcut fără să se confrunte cu situaţiile în care este pus în momentul de faţă şi a anunţat telespectatorii că are de gînd să poarte o discuţie cu Mihai Gîdea pentru a lua o decizie finală în acest sens, existînd varianta rămînerii sale în lumea televiziunii, dar în alt post, scrie fanatik.ro. 

Vedeta Antenei 3 a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din televiziune şi după ce Iohannis l-a învins pe Ponta. “De 10 ani voiam să scăpăm de la viol, dar am descoperit că fata îl iubeşte pe violator! Poate e vremea să fac altceva”, a spus acesta în luna noiembrie.

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here