Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declarat, la gandul.live, că el știe mai multe despre Iohannis, spunând despre acesta că este un om care vorbește puțin, dar care gândește ce spune. Antonescu a mai menționat că știe că se poate avea încredere în Iohannis, dar dacă ne așteptăm ca Iohannis să rezolve toate problemele, ”asta este o aberație”. Fostul președinte PNL a mai declarat că dacă ar fi câștigat Ponta, ar fi regretat că nu a candidat. 

”Dacă Victor Ponta ar fi câştigat aş fi regretat complet că nu am candidat. Având în vedere că această variantă, Klaus Iohannis care a generat ceea ce puţină lume aştepta şi eu nu mai aşteptam o asemenea ripostă la toate lucrurile pe care PSD şi Ponta au înţeles să le facă. Lucrurile merg spre un făgaş natural, privesc cu strângere de inimă ce se întâmplă după 16 noiembrie.

În spatele unui om, dacă această speranţă e pusă într-un singur om, ea e o speranţă nesăbuită şi nedreaptă.Nu va putea rezolva toate problemele societăţii româneşti!

Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte. Au fost prea multe lucruri pentru mine neclare. Aproape totul. Când am spus că ştiu mai multe despre el decât majoritatea oamenilor, ştiu că se poate avea încredere în acest om, dar când vorbim despre dificila misiune, în această privinţă nu ştiu.Dacă ne vom aştepta ca Iohannis să rezolve toate problemele, este o aberaţie.”, a spus Antonescu la gandul.

Lavinia-Andreea Leopa

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

1 COMMENT

  1. Nu v-am votat niciodata! Pe tine Crin te-am votat doar pentru ca erai pe lista USL de care ti-ai batut joc tu si cei ca tine! Daca erati singuri ca partid ati fi obtinut scorul acela umil de pina a intra in USL. Daca sperati ca veti mai obtine acelasi scor in actuala alianta va faceti vise degeaba! Stii proverbul spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti! Iar voi sunteti alaturi de blaga, vidieanu ,berceanu, roberta,udrea & company! Ca mine au votat multi alti romani pe care i-ai dezamagit parasind alianta si v-ati aliat cu cei cu care va asemanati si la vorbe si la fapte. Dovada ilustrul vostru presedinte ales prin minciuna si frauda. Deci pentru multi, mult mai multi decit estimati voi voi nu reprezentati decit o prelungire a regimului basescu iar intre basescu si iohannis este un mare semn de egalitate. Cu fiecare aparitie la diverse televiziuni reusiti sa stirniti revolta prin ceea ce spuneti. Dar… fiecare pasare pe limba ei piere!Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here