Mitropolitul Moldovei, Vladimir, cunoscut pentru pasiunea sa pentru maşini de lux, şi-a luat un nou bolid.


Mitropolitul se săturase de BMW-ul lui şi a vrut un alt bolid de lux Acesta spune că şi-a luat noul bolid cu încuviinţarea lui Dumnezeu, pentru că se săturase de BMW-ul lui şi a vrut un alt bolid de lux.

Mai marele Bisericii Ortodoxe de peste Prut şi-a etalat bijuteria pe patru roţi la slujba organizată cu ocazia Hramului Oraşului Chişinău, potrivit România TV.

Anul trecut, înaltul prelat a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a mers în vacanţă în staţiuni de lux din Turcia, însoţit de o blondă. Ulterior s-a aflat că toate proprietăţile imobiliare ale mitropolitului Vladimir sunt, de fapt, pe numele acelei femei.

Conform informaţiilor de la Întreprinderea de Stat Cadastru, terenul şi cele trei construcţii ale ÎPS Vladimir sunt înregistrate pe numele lui Nelli Tcaciuc Dmitrie, născută în septembrie 1967. Aceasta a intrat în posesia terenului în anul 2008, iar în 2011 clădirile au fost date în exploatare. Femeia are firma Nelli Tcaciuc, mai deţine două apartamente în Chişinău, unul de 52 m.p. şi altul de 112 m.p. Tcaciuc deţine şi câteva debarale într-un bloc, la aceeaşi adresă unde se află şi firma de pază Alfa-Nord, fondată, cel puţin în acte, de către Nelli Tcaciuc în octombrie 2013 după cum scrie zdg.md.

Cu o casă de vacanţă în pădure şi cu un apartament de lux, de 175 m.p. în proprietate la Chişinău, ÎPS Vladimir preferă să locuiască într-o casă de lux, aflată la 5 km de capitală, într-o zonă de vile numită „Bostancea”. Imobilul nu este înregistrat pe numele său, ci pe al unei femei. Terenul se află în gestiunea comunei Truşeni, nu departe de pământurile care aparţin de s. Nimoreni, Ialoveni.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here