Se stie deja ca, pentru a scapa de mai multe boli, este suficient sa iti cureti mucusul intestinal si depozitele de facale.

Timp de 70 de ani, prin intestinele noastre trec 100 de tone de alimente si 40.000 de litri de lichid, ceea ce inseamna ca stomacul contine 15 kilograme de resturi toxice. Acestea otravesc sangele si provoaca daune ireparabile.

Constipatia frecventa, metabolismul afectat, diabetul, greutatea excesiva, bolile de inima si de ficat, probleme ale pielii, parului si unghiile, cancerul. Toate pleaca de la toxinele din corp.

Trebuie sa stii insa ca medicii pot curata doar o parte din colon, lunga de 50 de centimetri, iar tratamentul este foarte scump.

Cu toate acestea, exista o modalitatea usoara prin care iti poti curata colonul in doar trei saptamani, pastrandu-ti intreaga flora intestinala. Aceasta metoda te ajuta sa slabesti, sa pierzi grasime si regleaza metabolismul lipidic. Faina din seminte de in poate absorbi si elimina toxinele din corp, reducand nivelul de colesterol din sange.

In loc de micul dejun, consuma acest amestec timp de trei saptamani:

In prima sapramana: 1 lingura de faina de in amestecata cu 100 ml de kefir.
In a doua saptamana: 2 linguri de faina de in, amestecate cu 100ml de kefir
In a treia saptamana: 3 linguri de faina de in, amestecata cu 150ml de kefir.

Trebuie sa bei in toata aceasta perioada cel putin doi litri de apa pe zi.

Sursa: healthyfoodteam.com

 

Abonare
Distribuie:0040

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here