Un scenariu apocaliptic este dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență. Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie, 2015.

Informaţiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunţă într-o conferinţă de presă ţinută la Casă Albă, că omenirii îi mai rămân 500 de zile până la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit Rtv.net.

Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometrii, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord. Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care sevor produce pot atinge 100 de metri înălţime. Din păcate, omenirea nu deţine o tehnologie prin care meteoriţiisau asteroizii să poată fi distruşi, înainte de coliziunea cu Pământul.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetaţiei şi tsunami puternice, care vor avea că efect şi producerea unor cutremure foarte mari. Alţi specialişti sunt îngrijoraţi de faptul că, în urmă unei astfel de coliziuni, va fi reluată activitatea vulcanică în anumite zone ale lumii. Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a căror activitate ar fi catastrofală pentru acea zona.

Intra in discutie

comentarii

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here