La meciul din prima manşă a semifinalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo vor asista mai mulţi scouteri ale unor echipe din cele mai puternice campionate ale Europei. Jucătorul urmărit va fi portarul lui Dinamo, Cristi Bălgrădean.

Goalkeeperul dinamovist a fost aproape şi în vară să părăsească echipa din Ştefan cel Mare, însă şefii săi nu s-au înteles cu cei de la Standard Liege.

Echipele interesate de portarul lui Dinamo sunt : Granada(locul 11 în La Liga), Udinese(locul 14 în Serie A) şi Watford( locul 12 în Championship).Emisarii grupărilor continentale l-au mai văzut pe Bălgrădean la meciul cu Corona (1-0), însă la acea partidă jucătorul roş-albilor n-a avut multe faze de poartă în care să se poată remarca.

Conducătorii din Ştefan cel Mare sunt dispuşi să se despartă de primul portar al formaţiei. Au încercat şi în iarnă să-i găsească angajament în străinătate, dar n-au găsit o soluţie. Mai exact, n-au găsit clubul care să accepte să dea un milion de euro pentru a-l lua pe Bălgrădean. La vară, Cristi e disponibil pentru transfer, iar “câinii” aşteaptă propuneri concrete.

“Cristi e un tip puternic. S-au scris multe răutăţi în presă despre el, însă ştiu că e un jucător valoros şi un om de caracter” (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Marius Ghencea

Distribuie:9010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here