Iniţiativele parlamentare de modificare a Codului Penal stârnesc tot mai multe controverse. Conform unor propuneri înainte de aleșii noștri, lupta anticorupție ar fi mult îngreunată, atfel ca penalii din Palatul Parlamentului să scape din ghearele DNA.

Dar nu totți parlamentarii sunt de acord cu modificările. În acest context, liderul Partidului România Unită este de părere că pedepsele pentru corupție trebuie să fie mai dure, ajungând chiar și până la închisoare pe viață, scrie B1.ro.

“Unii parlamentari vor să înmoaie Codul Penal, să dezincrimineze conflictul de interese și, în general, să le facă viața mai ușoară corupților. Eu cred că, dimpotrivă, Codul Penal trebuie înăsprit, iar pedepsele pentru corupție trebuie să fie mai dure. Ce înseamnă o pedeapsă de câțiva ani pentru milioanele de euro furate? Ați fi de acord cu pedeapsa închisorii pe viață pentru marea corupție?”, întreabă deputatul Diaconu pe Facebook.

Abonare
Related Tags:Distribuie:639020

3 COMMENTS

  1. Pent-ru c-e , s-a ma-i cheltui bani …!!! S-a fie direct executatii… Well-loved. Like or Dislike: 6  0

  2. Eu as fi de acord cu inchisoarea pe viata dar nu pentru orice fapta de coruptie. Nu putem sa il bagam pe un om care a luat mita 1000 de euro de exemplu cu unu care a furat din conturile tarii zeci de milioane de euro. Like or Dislike: 2  0

  3. Asa ar merita toti borfasii care au condus si jefuit tara. Pe Ceausescu l-au impuscat pt. ce a construit in tara atunci pe astia ar trebui sa-i spinzuram in piata publica. Dar nu sunt sperante de mai bine pt. ca aceiasi borfasi sau urmasii lor sunt la conducere. Like or Dislike: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here