Cei care poarta la ei mai multe gadgeturi si raman fara baterie la unul din ele au acum la dispozitie un cablu special creat de Samsung care ajuta la transferarea ei de la unul la altul.

Power Sharing Cable permite interconectarea diferitelor tipuri de electronice, astfel incat ele sa se incarce atunci cand raman fara baterie, scrie Digital Trends. Astfel, laptopul, smartphone-ul si ceasul inteligent pot fi incarcate fara probleme daca macar unul dintre ele are bateria destul de plina pentru a mai putea ceda energie.

Cablul are la ambele capete cate o conexiune Micro USB, el ajutand doar la incarcarea optima a unei baterii, fara a consuma cealalta baterie complet. Utilizatorul poate controla intregul proces, el avand la dispozitie si o aplicatie special creata pentru sistemul de operare Android.

Totusi, e bine de stiut ca doar anumite gadgeturi Samsung permit incarcarea unor alte dispozitive. Ele sunt modelele Galaxy S5, Galaxy Tab S 10.5, Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Alpha, Galaxy Avant si Galaxy Note 4.

Orice model care are o conexiune Micro USB poate fi incarcat cu ajutorul acestui cablu, inclusiv ceasurile inteligente. Pretul cablului produs de Samsung se ridica la aproximativ 15 euro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here