În urma unui control medical de rutină, modelul Cassandra Bankson a descoperit că are două vagine, doua utere şi două coluri uterine.

Tânăra de 22 de ani a mers la medic pentru că suferea de dureri de spate.

”Când am primit rezultatele testelor, doctoriţa mi-a spus că am un singur rinichi, a a adăugat cu lejeritate că că am două vagine – aşa cum bănuia”, a mărturisit Cassandra, pentru Barcroft TV.

Această boală este extrem de rară, afectând numai 100 de femei din toată lumea. Afecţiunea poate provoca probleme în timpul sarcinii.

Modelul Cassandra Bankson a devenit o sursă de inspiraţie pentru milioane de femei de pe tot mapamondul. Tânăra de 22 de ani se confruntă cu o formă de acnee severă, însă ea este un make up artist iscusit şi ştie trucuri de machiaj ce fac tenul să arate perfect!

Tânăra a ajuns celebră datorită tutorialului său de make-up (video jos), unde arată cum poţi obţine un ten fără cusur cu ajutorul machiajului, chiar dacă ai reale probleme dermatologice. Filmuleţul are peste 26 de milioane de vizualizări şi arată, pas cu pas, rutina zilnică de machiaj a Cassandrei.

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here