Aşa cum deja v-am obișnuit, onlinereport vă oferă pronosticuri pentru meciurile de fotbal din acest weekend din România şi din cele mai puternice campionate din Europa.
Viitorul Constanţa-CFR Cluj=pauză sau final x
Viitorul lui Hagi vine după o victorie foarte importantă în faţă lui Dinamo în timp ce clujenii au remizat etapa trecută cu SC Vaslui. Va fi o partidă dificilă pentru ambele echipe iar pronosticul nostru e că meciul se va termină egal la pauză sau la final.

Universitatea Cluj-Astra Giurgiu=2
“U” Cluj va avea un meci foarte greu chiar dacă joacă pe teren propriu pentru că echipa din Giurgiu practică un joc foarte bun şi are nevoie de toate cele trei puncte pentru a continuă să se lupte la titlu cu Steaua şi Petrolul.

Herta Berlin-Freiburg=pauză sau final 1
Un meci interesant din campionatul Germaniei între două echipe de aproximativ aceaşi valoare însă Herta este favorită datorită ultimelor rezultate dar şi datorită locului ocupat în clasament în acest moment.

Evian-Nantes=Evian marchează
În acest meci din Franţa, Evian are o cota mai bună la victorie decât Nantes însă meciul va fi unul echilibrat. La Evian evoluează şi fostul atacant al celor de la CFR Cluj, Sougou. Pronosticul nostru este că Evian va marca minim un gol.

Marius Ghencea

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here