Vineri are loc cea mai mare eclipsă de soare din ultimii 16 ani. Fenomenul va fi vizibil pe tot teritoriul României, acolo unde o vor permite şi condiţiile meteo. Acoperirea Soarelui de către Lună va varia în funcție de locul observației, fiind mai scăzută în sudul țării și mai ridicată în nord. Procentul de acoperire a Soarelui va fi situat între 40 și 55%.

Nostradamus a prezis o serie de catastrofe si schimbari absolut socante la nivelul omenirii, la scurt timp dupa aceasta eclipsa de soare ce va avea loc vineri, 20 martie.

Prima dintre el ear fi aceea ca economia mondiala se va prabusi. “Cei bogați vor muri de mai multe ori“, spune Nostradamus. N-ar fi exclus! Economia mondiala e la un pas de prabusire, dupa criza din 2008-2009.

Nostradamus mai spune ca, in 2015, ne asteapta conflicte militare grele, schimbari mari asteptandu-ne dupa ce bariera lingvistica dintre natiuni va cadea. Pentru perioada urmatoare, Nostradamus a prevestit o eruptie de proportii a vulcanului Vezuviu, care va cutremura serios Italia.

Potrivit cancan.ro, absolut socant este si faptul ca celebrul prezicator a vazut urmatoarea situatie: parintii vor avea nevoie de licente! Asadar, zilele in care oricine ar putea avea un copil vor deveni istorie, spune Nostradamus. Cu precizarea ca oamenii vor trebui sa detina acordul autoritatilor pentru asta.

Exista insa si vesti bune. Prima ar fi aceea ca vor disparea barierele de limba, si ca se va inventa o masina de traducere universala. Cea mai inspaimantatoare dintre ele este aceea ca mortii vor invia, dar si faptul ca, spune el, oamenii vor trai 200 de ani!

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here