Fără ca nimeni să ştie, preşedintele Klaus Iohannis a făcut un gest caritabil şi a vizitat un copil sărman, ai cărui părinţi sunt plecaţi să lucreze în străinătate.

Ana-Maria, în vârstă de 14 ani, locuiește acum la o familie cu patru copii. Cu această ocazie, șeful statului i-a dăruit o tabletă, ca să țină legătura cu părinții pe Skype.

“Ana-Maria are 14 ani și este unul dintre zecile de mii de copii ai României care trăiesc departe de părinții plecați la muncă în străinătate. Am vizitat-o la familia cu patru copii la care locuiește acum. M-am gândit că cel mai potrivit dar de Crăciun pentru ea ar fi să-și vadă mai des mama, măcar pe Skype. Vreau ca mandatul meu să ne aducă laolaltă pe toți: românii de acasă, românii din străinătate, românii care m-au votat, dar și românii care nu m-au votat, tineri, bătrâni și copii, cu toate bucuriile și încercările noastre. Crăciunul să fie semnul împăcării și al unei națiuni unite și demne!”, afirmă Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

“Cadoul este gândit în așa fel încât să poți lua legătura cu mama ta, pe internet. Este o tabletă și sper să o poți folosi bine”, i-a spus Klaus Iohannis.

Ieri, în mesajul adresat românilor, Klaus Iohannis a declarat că „românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie și frig, ca să mă voteze au făcut acest lucru și cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea în sfârșit o șansă să se întoarcă în țară și să trăiască o viață de familie liniștită. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și rănile lăsate de despărțirea îndelungată să fie vindecate”.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here