Primăria Sector 2 acuză Antena 3 de jocuri murdare: Ce a făcut un reporter al trustului Intact

Home > Primăria Sector 2 acuză Antena 3 de jocuri murdare: Ce a făcut un reporter al trustului Intact

 

Un cetăţean care s-a dat drept consilier al Primarul Neculai Onţanu şi spunând că se numeşte Marius Hristov (telefon 0741.838.469), a sunat în cursul zilei de joi, 28 noiembrie a.c., la unele restaurante din Bucureşti solicitând anumite cantităţi de sarmale care urmau să fie folosite de către edilul sectorului 2 în data de 1 Decembrie, cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României.

 

Având în vedere că solicitarea li s-a părut dubioasă conducerii restaurantelor, aceştia au semnalat cazul Poliţiei Locale a Sectorului 2.

Cu ocazia verificărilor făcute de poliţiştii locali ai Sectorului 2, a reieşit faptul că sub numele aşa – zisului consilier al Primarului Neculai Onţanu se ascunde Ionuţ Cristache jurnalist al postului de televiziune Antena 3, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

Împotriva jurnalistului Ionuţ Cristache de la Antena 3, Poliţia Locală a Sectorului 2 a decis să facă plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi escrocherie.

Cu această ocazie, edilul Sectorului 2 trage un semnal de alarmă faţă de asemenea practici ilegale la care recurg anumite persoane şi care doresc să obţină diverse avantaje, pretinzând că reprezintă instituţii sau persoane publice.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here