Weekendul vine cu vreme frumoasa si mult mai calda decat este normal pentru aceasta perioada a anului.

In vest cerul va fi variabil, iar in celelalte regiuni mai mult senin. Vantul va prezenta intensificari in zonele vestice si de rasarit, dar si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, mai coborate pe litoral si in Delta Dunarii. Vor fi 19 grade la Galati, 20 la Suceava si Brasov, 21 la Iasi, Craiova si Cluj. Si mai cald va fi la Baia Mare unde se vor inregistra 22 de grade si la Timisoara unde vor fi 23 de grade.

Si in Bucuresti vremea va fi frumoasa si calda, maxima ajungand pana la 21 de grade Celsius.

Cei care isi petrec sfarsitul de saptamana la munte se vor bucura de mult soare si temperaturi de pana la 17 grade Celsius. Vor fi 17 grade la Stana de Vale, 15 grade la Predeal, 14 grade la Sinaia si Paltinis si 9 grade la Ceahlau.

Si duminica vremea va fi in general frumoasa si foarte calda, cu maxime de la 15 pana la 23 de grade in vest si in sud, chiar 24 de grade in Lunca Dunarii.

In capitala, duminica, se vor inregistra la amiaza 22-23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul – slab pana la moderat.

Luni, insa, vremea va deveni instabila, dar va ramane mai calda decat in mod normal, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi  noros si va ploua, in Banat, Crisana, Maramures, in cea mai mare parte a Transilvaniei si Olteniei, iar ca spre seara ploile se extind si in Muntenia si nordul Moldovei. Aversele vor fi insemnate cantitativ, iar senzatia de disconfort termic va fi sportita si din cauza temperaturilor destul de crescute.

Distribuie:5010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here