DUMINICĂ vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în vest şi in nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între-

28-30 de grade în zona litoralului

37-38 de grade în Câmpia de Vest

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 34 de grade, pe un fond de cer mai mult senin.

LUNI vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în special în zonele joase din vestul, sudul şi estul ţării, cu temperaturi maxime cuprinse in general între 30 grade pe litoral si 37 de grade in Campia de Vest.

Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in buna parte a tarii. Vântul va sufla o idee mai alert doar in sud-est.

ÎN BUCUREŞTI rămâne călduroasă. După-amiaza va fi caniculă şi disconfort termic, temperatura maximă urmând a se situa în jurul a 35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul, chiar daca isi face simtita prezenta, nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera, scrie Libertatea.net

MARŢI va trebui sa suportam tot vremea calduroasa si chiar canicula după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Vântul va sufla mai tare în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29..30 grade in sudul litoralului şi 37 de grade in Campia de Vest.

Articol redactat de Lavinia Leopa

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here