Termenul de depunere a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din Programul RABLA 2014 a fost prelungit.

Preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014.

Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, iar termenul limită de depunere a acestora este 30 septembrie 2014, se arată într-un comunicat al instituției.

Persoanele juridice şi instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul afm.ro, unda va fi anunțată și lista persoanelor juridice şi a instituțiilor publice, validate să participe în programul „Rabla 2014″.

Prin Programul “Rabla”, Administraţia Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice şi instituţiile publice.

În cele patru etape anterioare de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul “Rabla 2014″ au fost analizate în total 998 dosare dintre care 388 de dosare au fost acceptate pentru 1575 autovehicule şi 610 dosare au fost respinse.

 

Abonare
Distribuie:45000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here