Kremlinul este gata pentru un atac nuclear în locurile controlate de Statul Islamic. Citând dreptul său de a proteja populația și interesele sale în Rusia și în străinătate, Oficialii Serviciilor Secrete au raportat anonim că Rusia își mișcă unitățile nucleare tactice mai aproape de granițele și frontierele internaționale, cum ar fi regiunea Caucazului de Nord.
Trupele militare Rusești au fost chemate pentru a ajuta la evacuarea cetățenilor ruși și au ordonat civililor să părăsească Siria, Irak-ul, alte state din Golf și a altor națiuni din lumea arabă. Altfel Rusia, amenință că-și va folosi armele nucleare contra ISIS.

Rusia a ținut o întâlnire secretă cu NATO, spunându-le ca Rusia nu intenționează să armele nucleare pe Georgia sau Ucraina, invocând faptul că un atac asupra uneia dintre ele ar produce un atac nuclear din partea NATO.
De asemenea, Rusia s-a mai consultat și cu guvernul Sirian, la fel și cu celelalte guverne ale aliaților din zona sa. Această întâlnire a fost ținută în Teheran. Casa Albă a refuzat să facă o declarație cu privire la incident și la dorința de folosire a armelor nucleare de către Kremlin.

Astfel încât Kremlinul susține că folosirea armelor nucleare are un scop justificat pentru a-și proteja cetățenii și interesele și să ajute la susținerea guvernului lui Bashar Al-Assad pentru a putea să-și țină în continuare aliații in Irak si Iran. Scopul lor comun este să distrugă ISIS, motivați să lupte împreună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here