Radu Banciu nu s-a abţinut nici de Sărbători şi a vorbit în termeni foarte duri despre românii care petrec Crăciunul acasă, lângă familii.

 

“Astăzi nu vrem să facem foarte multă politică pentru că în general oamenii sunt la masă. Sunt mesele alea plictisitoare ale românilor de la sfârșit de an. Stau proștii între ei la masă și vorbesc prostii. Asta-i atmosfera. Așa se termină luna decembrie la români. Stau liniștiți… bine că au ce să pună pe masă.

Și pe vremea lui Ceaușescu se găsea ceva de pus pe masă. Ideea este că nu ați învățat nimic din acești 25 de ani care au trecut. Străzile în România la această oră sunt pustii. Românii – în zgârcenia lor – se adună între ei – așa numitele familii. De fapt, este zgârcenia de a nu mai da nimănui și de a sta cu proștii tăi și de a mai lua un praznic că poate o fi ultimul. Românul mănâncă și bea ca și când ar fi pentru ultima dată. Atât este de prost!”, a spus Radu Banciu în emisiunea pe care o realizează la B1 TV.

Abonare
Distribuie:0020

11 COMMENTS

  1. Nu sunt sustinatorul domnului Banciu dar ce a spus el despre craciun sau mai bine spus despre ce fac romanii de craciun este perfect adevarat. Pun pariu ca nici macar 80la suta dintre romani nu stiu semnificatia craciunului. Ei stiu doar catrebuie taiat porcul si baut vinul impreuna cu familia. Apoi spitalele nu mai fac fata din cauza exceselor (mancare, bautura). Cand tulburelul se urca la cap asa mai pe seara din nou spitalele nu mai fac fata. Cauza: rudele au avut opinii diferite si a iesit un mic macel, nu de alta dar trebuia cineva sa iasa deasupra. Ce legatura au toate astea CU SEARA SFANTA CU NASTEREA DOMNULUI????? Domnul Banciu sare calul des cu afirmatii pe care si pe mine ma deranjeaza uneori, insa de data aceasta afirmatiile lui sunt adevarate din pacate si asta numai datorita noua care am ajuns la un nivel de incultura, nestiinta si analfabetism fara precedent.

  2. Alo , CNA-ul , sau voi sunteti cu labe1 , vedeti sa-l scoateti pe banciu-prostul si dobitocul de pe ecran , daca nu , il vom linsa noi , i-o dam si sus si lui si lu scroafa de nevasta-sa .

  3. CUM ESTE POSIBIL CA UN DEZCREIERAT CA banciu SĂ NE TOT FACĂ PROŞTI,TÂMPIŢI ETC PE NOI ROMÂNII MAI ÎN ETATE PE UN POST PUBLIC DE TV??? ÎN ŢARA ASTA MAI EXISTĂ C.N.A,??? PLĂTIM TAXE SĂ ŢINEM VIE O ”COCINĂ DE PORCI”CARE AMENDEAZĂ ALTE POSTURI TV .PENTRU DELICTE DE OPINII,IAR POSTUL B1TV CARE JIGNEŞTE POPORUL ZILNIC PRIN ”FLAŞNETA PERIMATĂ” radu banciu NU PĂŢEŞTE NIMIC?? DESFIINŢAŢI DRACULUI CNA -UL ĂSTA ”TOCĂTOR ”DE BANI PUBLICI FARĂ VREUN EFECT BENEFIC AUDO-VIZUALULUI,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here