Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, susţine că forul pe care îl conduce este „pe profit” după primele şase luni, deşi la începutul anului 2015 previzionase „o pierdere maximă de 500.000 de euro”.

Acesta nu a oferit detalii privind profitul înregistrat, dar a explicat că acesta se va mări deoarece „banii din zona comercială” vor începe să intre în conturile FRF în a doua jumătate a anului.

„La finalul anului trecut am luat decizia de a internaliza zona de marketing şi zona comercială. Este o strategie care a dat deja roade. Iar acum pot să anunţ faptul că după primele şase luni ale acestui an, Federaţia Română de Fotbal este pe profit. Repet, Federaţia Română de Fotbal este pe profit. Am luat federaţia cu o pierdere de cinci milioane de euro, am dus-o la o pierdere de patru milioane. Mi-am asumat la începutul anului că vom încheia acest an cu o pierdere maximă de 500.000 de euro. Iar azi vin şi vă confirm că am reuşit să aducem federaţia pe profit. Şi, bineînţeles, banii de acum urmează să vină dinspre mediul comercial”, a spus Burleanu, luni seara, la conferinţa de presă de la finalul Comitetului Executiv.

Preşedintele a precizat că FRF a reuşit să facă profit şi să investească în acelaşi timp în noi competiţii. „Am eficientizat cheltuielile, adică nu s-au mai aruncat bani pe fereastră, am reuşit să ne administrăm foarte bine competiţiile şi să investim în competiţii noi. Şi aici menţionez campionatul de elită rezervat juniorilor şi Centrele Regionale de Excelenţă. Şi nu ne vom opri aici”, a adăugat Răzvan Burleanu.

Sursa: www.mediafax.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here