1. Cei de la Telegraph au publicat cele mai tari concepte pentru iPhone 7

2. Au aparut primele imagini cu Samsung Galaxy S6 mini. Acesta ar urma sa fie lansat luna viitoare. Acesta ar urma sa aiba un display de 4.7 inch 720p, procesor Snapdragon 808 si o camera de 15MP.

3. Apple a publicat saptamana trecuta raportul trimestrial – in ciuda unor venituri uriase si a unei cresteri de 35% fata de 2014 in ceea ce priveste numarul de unitati de iPhone-uri vandute, valoarea actiunilor a scazut substantial. Motivul? S-au vandut mai putine iPhone-uri decat se estimasera (47.5 milioane fata de 48.8 milioane). Cei de la Business Insider au analizat situatia

4. OnePlus 2 va fi lansat oficial astazi de catre compania din China – inainte de lansare a aparut pe internet un clip cu un test de benchmark. OnePlus 2 a obtinut un scor de 49.000, sub cel de 63.000 anuntat saptamana trecuta. Acest lucru pare sa confirme si faptul ca vor exista mai multe versiuni, de 3GB de RAM si de 4GB de RAM.

5. NASA a descoperit saptamana trecuta Kepler-452b, o planeta care a creat mult entuziasm fiind numita „Terra 2.0”. Cei de la Wired spun de ce aceasta planeta nu seamana deloc cu Terra.

6. Fallout Shelter, un joc care a devenit extrem de popular pe iOS strangand 5 milioane de dolari in primele 2 saptamani de la lansare, vine si pe Android. Cei de la Bethesda au dezvaluit jocul la E3, fiind un joc ce face parte din universul Fallout, insa este doar pentru mobil.

7. Ultimele monitoare Samsung pot sa incarce prin wireless telefoanelor Galaxy S6 si S6 Edge.

8. Cei de la UberGizmo lauda grafica noului Need For Speed, joc la care s-a lucrat si in studioul de la Bucuresti.

9. Xiaomi se pregateste sa lanseze flagship-ul sau in acest an, desi a venit in 2015 cu multe telefoane noi si puternice (Mi Note, Mi Note Pro, Mi 4i). Xiaomi Mi 5, alaturi de o versiune mai mare PLus, urmeaza sa fie lansate in curand. Au aparut si primele imagini.

10. Cei de la Business Insider iti dezvaluie tot ce trebuie sa stii despre Windows 10 – daca nu esti hotarat ca vrei sa faci upgrade-ul, acest lucru te poate ajuta sa te decizi.

Sursa:yoda.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here