Aflat în Grecia alături de Lidia Buble, cântăreaţa cu care are o relaţie după despărţirea de soţia sa, Diana, Răzvan Simion va mai merge într-o vacanţă în acelaşi loc, de această dată cu familia.

 

Matinalul de la Antena 1 va pleca împreună cu soţia şi copiii săi pe aceeaşi insulă din Grecia unde a petrecut o săptămână alături de amantă, potrivit cancan.ro.

Chiar dacă s-a despărţit de soţia sa, Răzvan nu-şi uită îndatoririle de părinte. Acesta va petrece de dragul copiilor un nou sejur în Grecia. “Răzvan nu şi-ar neglija vreodată copiii! Îi adoră şi le face toate poftele, petrece mult timp în compania lor“, au spus apropiaţii vedetei pentru cancan.ro.

Deşi niciunul dintre ei nu a recunoscut oficial, Răzvan Simion şi Lidia Buble ar forma un cuplu. În urmă cu o lună, Răzvan Simion a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea din locuinţa Lidiei.

 La scurt timp, bărbatul a anunţat prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează că s-a despărţit de soţia sa, Diana, cu care avea o relaţie de mai bine 15 ani.

Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate“, a declarat Răzvan Simion.

Sursa: EvaRO

Articol redactat de Vlad Alexandru

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here