Real Madrid a pierdut dramatic în această seară în faţa Barcelonei după ce a condus în două rânduri. Realul a început meciul în atac, însă cei care au deschis scorul au fost catalaniI în minutul 7 prin Iniesta.

Madrilenii au trecut la conducerea meciului şi au egalat prin Benzema în minutul 20, majorând diferenţa în doar 4 minute prin acelaşi Benzema. Golurile Realului au venit după pasele expediate de argentinianul Di Maria, care a fost cel mai bun om al primei reprize, fiind permanent şi în apărare şi în atac.

Deşi madrilenii conduceau şi pe tabelă şi în teren, la pauză s-a intrat la egalitate după ce Leo Messi a marcat cu doar căteva minute înainte de pauza meciului.

În a doua repriză cel mai important om de pe teren a fost…arbitrul care a “adus” Realul în avantaj după ce a dictat eronat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 54, Cristiano Ronaldo a fost faultat în afara liniei careului de Dani Alves, dar centralul Undiano Mallenco a mutat infracțiunea în suprafața de pedeapsă şi Ronaldo a marcat din penalty, ducând astfel scorul la 3-2.

Real a rămas în avantaj până în minutul 64, când Barcelona egalează din penalty făcut de Sergio Ramos, care a primit şi cartonaş roşu pentru faultul comis în careu. Scorul devine 3-3 şi Messi face dubla.

Cu 5 minute înainte de final, când meciul părea că se va termina la egalitate, o nouă lovitură de la 11 metri schimbă tabela.

Iniesta a fost bruscat în careu de Xabi Alonso şi arbitrul dictează penalty. Lovitura de pedeapsă este bătută de Messi care înscrie şi astfel îşi aduce echipa în avantaj dar realizează şi tripla.

Ultimele minute ale meciului au fost marcate de câteva cartonaşe galbene primite de jucătorii ambelor echipe şi meciul a  luat sfârşit în minutul 94.

 

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here