Un accident îngrozitor s-a produs, sâmbătă, în judeţul Caraş-Severin, la ieşirea din Bocşa spre Timişoara. Un biciclist a fost spulberat de o maşină pe şosea, iar în urma impactului violent, bărbatul a fost decapitat.

Martorii la tragicul accident au spus că bărbatul accidentat mortal ar fi un ciclist cunoscut, Walter Bodden, în vârstă de 61 de ani, cu participări importante în turul ciclist al României, scrie libertatea.ro.

Şoferul maşinii ar fi depăşit un alt autoturism prin dreapta acesteia, moment în care l-a lovit în plin pe bicilist. Acesta a fost târât zeci de metri sub roţile autoturismului.

La locul tragediei s-au deplasat medicii de la Ambulanţă, poliţişti şi criminalişti. Impactul a fost atât de violent încât şi şoferul a avut nevoie de asistenţă medicală, el fiind transportat la spital.

Capul victimei se afla la câţiva metri distanţă de trup. Poliţiştii au fost nevoiţi să acopere bucăţile desprinse din corpul victimei, pentru a nu-i şoca pe conducătorii auto şi martorii strânşi la faţa locului.
â

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here