Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf a declarat în urmă cu câteva zile că un condamnat din Dosarul Transferurilor va fi eliberat până la sfârșitul lunii mai. Când a fost întrebat de unde știe acest lucru, Reghe s-a ferit să spuna, spunând că are anumite informații.

Din păcate pentru Reghe dar și pentru suporterii steliști, nu managerul Stelei, Mihai Stoica va fi eliberat ci fostul conducător de la Gloria Bistrița, Jean Pădureanu. Grav bolnav şi aflat acum pe un pat al Spitalului- penitenciar Jilava-Bucureşti, fostul finanţator al Gloriei Bistriţa a scăpat de puşcărie.

“E bine, deocamdată… Aşteptăm să se termine expertiza medicolegală pentru a vedea ce se întâmplă cu el. Însă, din cauza problemelor grave de sănătate, nu va ajunge într-o celulă. Nu ar rezista acolo. Astfel, el ar putea fi internat la secţia de cronici din Dej, Colibaşi, Poarta Albă sau Rahova. Nu cred că şi-ar asuma nimeni vreun risc ca el să moară în puşcărie, într- o celulă”, ne-au mărturisit oameni din interiorul penitenciarul.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here