După meciul de sâmbătă seara cu Dinamo, meci ce s-a încheiat 1-1, antrenorul steliştilor şi-a certat jucătorii chiar pe gazon. Reghe şi-a strâns elevii în jurul său şi a început cu reproşurile, cei mai certaţi fiind Adi Popa şi Ciprian Tătăruşanu.
Popa a fost certat pentru că centrările lui au fost inexacte, a încercat să le dea mereu în gura porţii, deşi indicaţiile dinainte de joc erau să trimită mingea în zona punctului de la 11 metri, de unde apăreau Chipciu, Tănase sau Stanciu. Steaua n-a jucat de la început cu un vârf autentic, Piovaccari intrând după pauză.
Tătărușanu a fost criticat pentru iesirea hazardata la Tucudean pe care l-a faultat în careu, astfel Dinamo a obținut un penalty și a deschis scorul.
Portarul și-a dat seama că el este vinovat pentru golul marcat de dinamoviști și a fost foarte agitat la finalul meciului.
Foarte nervos, Tătăruşanu înjura non stop, victimizându-se vizavi de faultul asupra lui Ţucudean din care s-a acordat penalty şi chiar la execuţia lui Dragoş Grigore, care l-a păcălit prin procedeul lui Panenka. „E vina mea!”, ţipa portarul stelist.
Tot la finalul jocului, Reghecampf i-a anunţat pe jucători că nu trebuie să mai meargă în cantonament la Hotel Parliament. E prima dată când ia o astfel de decizie în acest an. „Aşa cum v-am promis, sunteţi liberi începând cu această seară şi încă două zile pentru că sunt meciurile echipelor naţionale”, a încheiat Reghecampf.

Marius Ghencea

 

Distribuie:3100

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here