Şefa organizaţiei Partidei Romilor Pro Europa din Botoşani Loredana Lascarache este acuzată că a făcut sex cu amantul ei chiar în sediul instituţiei.Simona Roman cea care ar fi văzut totul este chiar fosta iubită a bărbatului și cea care a făcut public scandalul. Scandalul are două variante,una în care protagoniștii sunt o femeie și un bărbat iar în a doua variantă confirmată de președintele partidului Nicolae Păun pentru Libertatea, actorii sunt doi bărbați!

„Eu i-am găsit acolo, în sediu și i-am văzut acolo, făceau dragoste în sediu, Președinta Romilor să facă așa probleme? Cine o vrea pe ea președinte a romilor dacă face așa probleme? Mi-a spart casa, mi-a spart copiii, mi-a distrus tot”, reclamă Simona Roman.

Cea vizată de acuzaţiile i este convinsă că tot ceea ce se întâmplă este rezultatul încercărilor sale de a schimba mentalitatea şi obiceiurile etnicilor, de la consumul de seminţe şi pierdutul vremii în Centrul Vechi la traiul pe ajutoare sociale.

Liderul Partidei Romilor Pro Europa,deputatul Nicoale Păun spune că la Botoșani,partida de sex s-ar fi desfășurat între președintele organizației, Gheorghe Burcoi și amantul Loredanei Lascarache.

„Am auzit de scandalul de la Botoșani,dar protagonistul era Gheorghe Burcoi care făcea sex cu amantul femeii.L-am sunat imediat și l-am demis din funcție.Nu știam că are astfel de înclinații”, ne-a declarat Păun.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here