Moartea lui Robin Williams a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia este devastată de durere, la fel şi cei care l-au cunoscut îndeaproape. Printre ei, şi Dan Spencer, scriitor şi soţul asistentei personale a actorului, care a postat pe Facebook, la scurt timp după decesul artistului, un mesaj cutremurător, o parabolă menită să spună povestea lui Robin Williams şi a luptei sale cu depresia care l-a împins pe marginea prăpastiei şi, finalmente, dincolo de ea.

Robin Williams a fost găsit mort chiar de asistenta sa personală, Rebecca Erwin Spencer, care îi era şi o bună prietenă. Ea a fost cea care a sunat la 911 pentru a anunţa că talentatul şi iubitul actor de comedie era în camera lui spânzurat şi fără suflare. Dincolo de colaborarea profesională, Rebecca i-a fost lui Robin Williams şi o bună prietenă, la fel şi soţul ei, scriitorul Dan Spencer. Acesta a postat pe Facebook un mesaj emoţionant de rămas bun, în care explică şi cât de grea a fost pentru Robin lupta cu problemele şi, poate, de ce a ales să plece astfel dintr-o lume în care, cu cât era înconjurat de mai mulţi oameni, cu atât se simţea cu atât mai singur.

Iată emoţionanta SCRISOARE DE ADIO:

“Când era un băieţel, stătea singur în camera sa, cu soldăţeii lui de jucărie, în timp ce părinţii lui plecau în călătorii de afaceri. Vă puteţi imagina cum mama şi tata îi s să fie cuminte ca un soldăţel cât timp ei aveau să fie plecaţi. Apoi a fost lăsat să se joace cu prietenii lui, care erau mici oameni ai armatei. Când părinţii se întorceau, el primea un cadou, drept răsplată pentru că a fost cuminte. Poate mai mulţi soldăţei pentru colecţia lui.

Acele jucării au rămas cu el toată viaţa şi adesea stăteau la loc de cinste, pe etajere special amenajate pentru asta.

A descoperit jocurile video, shooter-ele pe computer şi apoi pe Xbox. Numeşte orice joc, nu contează cât de obscur, iar el sigur îl avea. S-a jucat cu soldăţeii chiar şi la 62 de ani.

Aveam o expresie pentru aviditatea sa pentru jocuri. Spuneam că este acolo “salvând lumea”.

Apoi s-a dus în locuri periculoase ca Afganistan şi Irak, în zone de război, pentru a amuza trupele, solcaţii. Poate a fost felul lui de a-şi răsplăti prietenii din copilărie.

Aceia dintre noi care am avut norocul să-i fie în preajmă ne-am văzut eroul cucerind lumea. I-am fost alături în călătorii în jurul lumii. Şi îi omora pe toţi! Îi măcelărea! Ce victorii măreţe! Ce experienţe teribvile! O făcea prin râs, iubire şi bunătate! Aşa a reuşit să salveze lumea!

Cu trecerea anilor, eroul nostru a găsit o nouă dragoste, care ştiam că îl va conduce până la capătul curcubeululi. După decenii de luptă, se întrezărea deja un final fericit.

Dar ultima sa bătăie a fost dureros de urmărit. O, dacă aţi fi putut vedea lupta care se ducea în interiorul lui. V-ar fi făcut inima să se oprească. Noi am luptat alături de el, dar a fost înfrânt.

Acum eroul nostru a depus armele. Şi-a luat adio de la soldaţii lui. Ultima bătălie s-a încheiat.

În sfârşit, băieţelul acela singuratic şi-a găsit liniştea”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă este aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de “şezând” cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap.

 

Abonare
Distribuie:46000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here