Un britanic a dat lovitura în materie de turism sexual după ce a înfiinţat prima clinică de sex oral din lume. Aceasta oferă servicii ieftine bărbaţilor doritori de senzaţii tari.

Prima clinica de sex oral din lume se numeste “Dr. BJ’s Salon” (Doctorul Sex Oral) şi se afla in Bangkok, aceasta devenind rapid faimoasa la nivel mondial datorita serviciilor oferite si preturilor mici, potrivit Vice.com.

Citește și: Cursuri de sex oral la Chișinău. Vezi poze de la primele întâlniri

Astfel, proprietarul a gandit, in primul rand, o strategie de marketing asemanatoare cu cea folosita la brand-uri faimoase la nivel mondial, precum McDonald’s.

Mi-am dat seama ca in industria sexului nu exista astfel de strategii de marketing, asa ca am realizat acest brand si conceptul de clinica de sex oral. Clientii sunt tratati regeste de fetele noastre“, a declarat patronul, care a dorit ca identitatea sa sa nu fie divulgata.

Privind preturile, la Clinica de sex oral din Bangkok, clientii platesc 21 de dolari (70 de lei) pentru o partida de jumatate de ora cu o novice si 31 de dolari (110 lei) pentru o partida de jumatate de ora cu o prostituata experimentata.

Mai mult, pe site-ul bordelului fetele sunt expuse si primesc voturi si comentarii din partea clientilor, in functie de felul in care se descurca.

Exista clienti care viziteaza foarte des aceeasi fata in ciuda faptului ca nu este poate una dintre cele mai frumoase pe care le avem. Majoritatea clientilor sunt fie europeni, din SUA sau japonezi“, a adaugat patronul clinicii de sex oral.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here