Să râzi sau să plângi? Un administrator convoacă ședință de rugăciune în scara blocului, pentru deszăpezirea aleilor

Home > Să râzi sau să plângi? Un administrator convoacă ședință de rugăciune în scara blocului, pentru deszăpezirea aleilor

Panicat peste măsură de spectacolul glaciar de afară, omul a dat buzna prin avizierele imaginaţiei sale şi a găsit izbăvirea, speranţa, dar totodată şi singura modalitate pentru ca primăvara să vină mai repede, sfidând astfel mecanismele naturii.

Omul, pesemne gospodar trecut prin multe ale vieţii, a decis să convoace un comandament de urgenţă evlavioasă pentru propăşirea familiilor aşezate de hazard în scările pe care le are în supraveghere.

Şedinţă de rugăciune, în fiecare seară, la 19.00

Cum în jurul său nu a identificat prea multe soluţii pentru stringenta criză a iernii româneşti (n.r. incomparabile spre exemplu cu aceea din Rusia), omul a făcut ce face orice creştin la ceas ananghie. L-a găsit în apropierea sa pe Dumnezeu.

“În fiecare seară, la ora 19.00, ne vom aduna, în scară, la parter, lângă calorifere, pentru a ne ruga la Dumnezeu să nu mai fie zăpadă pe străzile adiacente blocului”, este doar o parte din mesajul care stabileşte noi borne pentru imaginaţia şi soluţiile pe care un cetăţean al patriei noastre, respectabil de altfel, le poate găsi, în condiţii de criză şi de natură menită să-i pună în pericol strângerea celebrului fond de rulment.

“Nihil sine Deo” (n.r. Nimic fără Dumnezeu) se pare că este o maximă ce l-a marcat la maximum pe adminstratorul unicat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here