Samsung schimba tactica de atragere a clientelei. Acestia nu se descurca prea bine la vanzarile de Galaxy S6 si Note5, dar asta nu ii impiedica sa apeleze la tactici de marketing nu foarte ortodoxe. Coreenii vor sa atraga cati mai multi utilizatori de iPhone asa ca le ofera acestora gratuit, timp de 30 de zile, un Samsung Galaxy S6 Edge, Edge Plus, sau un Note 5.

La pachet cu telefonul  vine chiar si un SIM la alegere. Cei care vor sa incerce telefoanele Samsung trebuie sa aiba o carte de credit sau debit, pentru a le comanda, scrie yoda.ro. Daca nu le returneaza in 30 de zile, Samsung va emite imediat o factura si ii va taxa.

Optiunea e valabila doar in SUA deocamdata, dar daca va da rezultate ar putea fi extinsa si in alte tari. Este doar una dintre noile tactici incercat de Samsung pentru a-si pastra pozitia in clasamentul producatorilor de telefoane. In acest moment, coreenii se confrunta cu o dubla problema: la varf sunt incomodati de Apple, in timp ce producatorii chinezi de telefoane ieftine ii preseaza in segmentul low si mid-range, reducandu-le din ce in ce mai mult cota de piata si vanzarile.

 

Articol redactat de Madalina Mihailescu

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here