Datoriile de la Dinamo sunt tot mai greu de dus de actualii conducători și tocmai din această cauză s-a ajuns la un conflict între foștii și actualii conducători din Ștefan cel Mare.

Purtătorul de cuvânt al celor de la Dinamo, Dorin Irimia a făcut ieri o declarație șocantă în care vorbea în numele echipei dar și în numele lui Ionuț Negoiță.

“Eu abia am ajuns în club şi, momentan, mă pun la curent cu informaţiile, dar ceea ce doare cel mai tare este faptul că datoriile pe care domnul Negoiţă trebuie să le plătească acum nu au fost făcute pentru a ajuta în vreun fel Dinamo, ci pentru a-l jefui! Au fost făcute zeci de contracte păguboase pentru club. Jucători evaluaţi la 100.000 de euro au fost aduşi pe milioane de euro şi vânduţi, la scurt timp, pe nimic”.

 Irimia a oferit și  exemplul lui Osvaldo Miranda pentru a-și întări spusele, atacantul luat în 2008 ca să suplinească plecarea lui Claudiu Niculescu la Duisburg, argentinianul de 1,93 de metri fiind adus ca un star şi vândut după 18 luni Astrei pe suma de 130.000 de euro.

Fostul preşedinte CA al “câinilor”, Nicolae Badea, s-a apărat în faţa acuzaţiilor: “Situaţia, la data la care eu am plecat, era bine cunoscută de toată lumea care e acum la Dinamo. Documentele sunt la club, nu le-am luat. Şi eu am achitat datoriile grupării cât timp am fost acolo. Am renunţat la marea majoritate a creditelor acordate lui Dinamo, am uşurat, astfel, situaţia acestui club! În rest, nu pot să vorbesc despre ce este acum la Dinamo, nu ştiu care e situaţia la zi. Curios mi se pare că apar astfel de afirmaţii la 14-15 luni după preluare!”.

 

Distribuie:17000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here