Este foarte bine cunoscut faptul că atacantul italian Federico Piovaccari și fundașul macedonean Daniel Georgievski vor pleca în această vară din Ghencea. În cazul atacantului îi va expira împrumutul și în cazul fundașului nu îi va fi prelungit contractul.

După meciul de aseară, în care Steaua a terminat la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf  i-a criticat foarte dur pe cei doi jucători.

“Sunt supărat şi dezamăgit. Pio nu avea voie să facă asemenea greşeli. Nu trebuia să-şi lase echipa cu un om în minus. Nu am ce să discut. Au fost două faze la care nu trebuia să reacţioneze cum a făcut-o. Am început bine partida, nu trebuia să avem parte de incidente. Bine că s-a terminat la egalitate. Sunt mulţumit de toţi jucătorii, este greu să joci împotriva unei echipe care pasează foarte bine în zece oameni. Pe Keşeru l-am scos pentru că avea un cartonaş galben. Primul gol a fost luat pe o greşeală gravă. Georgievski trebuia să joace cu Niţă, iar Niţă cu minge lungă. Nu am motive să fiu îngrijorat. Meciul cu Petrolul nu este un derby, ci un meci normal. Probabil că partida se va juca fără spectatori din cauza incidentelor de la partida cu Viitorul. Noi avem un singur obiectiv, să câştigăm Cupa României. Revederea cu domnul Becali a fost emoţionantă. Este important să-l avem lângă noi. Vom aduce trei jucători, dar mai este de discutat. Nu este aşa uşor”, a spus Reghecampf la Digisport.

Distribuie:4000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here