Toata echipa de la PoveStiri Adevarate, inclusiv Cabral, a fost concediata in urma cu cateva minute!

 Paginademedia.ro scrie ca intregul departament de PR și comunicare al PRO TV a fost desființat astăzi. Angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ține de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Citește și: Urmează concedieri masive și la Sport.ro

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deținute de PRO TV SA – PRO TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio. Conform sursei citate, angajații departamentului de PR urmează să părăsească clădirea în cel mai scurt timp.

Realizatorul TV Dan Cruceru şi întreaga echipă a emisiunii Poveştiri Adevărate a fost restructurată. Astfel, 30 de persoane şi-au pierdut locurile de muncă, scrie paginademedia.ro.

Citiți și: Încă 100 de oameni vor fi zburați din Pro Tv

La acestă oră se știe că a fost concediat întreg departamentul de PR, cel care a fost coordonat de Maria Apostol. Cei care semnează sau au semnat decizia de concediere se pregătesc de grevă în fața televiziunii.

“Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

“În acest moment, așteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicație legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Follow
Distribuie:7020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here