Există o mulţime de lucruri pe care bărbaţii nu le ştiu despre ceea ce-şi doresc femeile în materie de sex şi nu pentru că nu ar fi interesaţi, ci pentru că există o reticenţă în abordarea unor astfel de subiecte, de ambele părţi.

În mod cert, fiecare femeie este diferită, dar în opinia psihologilor există anumite aspecte sexuale unde sunt valabile reguli generale, notează askmen.com. Bineînţeles, cel mai bine este ca într-un cuplu să existe o comunicare bună şi în această privinţă, oricât de dificil ni s-ar părea să avem astfel de discuţii, scrie adevarul.ro

Sex în timpul ciclului

Chiar dacă unora ar putea să li se pară neplăcut, multe femei sunt foarte excitate în  perioada menstruaţiei. Important este ca ambii parteneri să accepte ideea unui act sexual în aceste condiţii şi să ţină cont de respectarea unor reguli de igienă riguroase. Terapeuţii sexuali au declarat pentru askmen.com că experienţa unei partide de sex cu o femeie aflată la menstruaţie poate să facă un bărbat să treacă peste eventualele neplăceri. Reperezentantele sexului frumos sunt mai dornice şi se excită mai repede în această perioadă a lunii, din cauza „furtunii“ hormonale de care au parte.

Are nevoie de un bărbat atent la ce-şi doreşte, nu o maşină de făcut sex

Există o idee greşit înţeleasă de mulţi bărbaţi, conform căreia femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, parteneri capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale. Ei bine, studiile au arătat că 27% din femei mimează orgasmul doar pentru a pune capăt unei partide de sex interminabile, mai ales când acestea realizează că indiferent de efortul depus de bărbat ea nu va ajunge la orgasm. Prin urmare, atunci când îşi doreşte numai să fie ţinută în braţe şi nu vă dă de înţeles că vrea să faceţi din nou sex sau când se oferă să vă facă sex oral fără să ceară nimic în schimb, încercaţi să vă bucuraţi de moment şi să-i oferiţi ceea ce are nevoie. Femeile nu-şi doresc mereu demonstraţii de forţă şi rezistenţă în pat, ci au nevoie mai ales de implicare emoţională şi de mult răbdare.

Mai multă atenţie la stimularea manuală

Stimularea manuală a femeii în timpul preludiului trebuie făcută cu multă blândeţe, pentru că zona vaginală este împânzită cu terminaţii nervoase şi manevrele mai dure pot fi provoca senzaţii neplăcute, chiar dureroase. Pentru a-i oferi plăcere, intrarea în vagin este cea mai potrivită pentru a fi stimulată. Începeţi cu un singur deget şi, după ce este suficient de excitată si de umedă, puteţi să pătrundeţi puţin mai adânc, mai ales când ea vă dă un semn în acest sens, prin faptul că îşi împinge bazinul spre voi. Abia apoi treceţi la introducerea unui al doilea deget.

Doreşte să încerce lucruri noi, dar se teme de reacţia partenerului

Femeile sunt adesea la fel de dornice ca bărbaţii să încerce lucruri noi în materie de sex, dar sunt jenate să iniţieze sau să propună aşa ceva. Pentru a trece peste această barieră, o idee ar fi să faceţi schimb de liste pe care să scrieţi câteva dintre fanteziile sexuale pe care v-aţi dori să le puneţi în practică. Apoi să vedeţi dacă anumite lucruri nu coincid sau ce vi s-ar părea interesant să încercaţi de comun acord.

Femeile vor să facă sex dimineaţa

O altă preconcepţie este că femeile urăsc să facă sex dis-de-dimineaţa, dar puţini bărbaţi înţeleg că refuzul de care se lovesc este, de obicei, o reacţie la felul în care procedează. Chiar dacă sunteţi adormiţi, nu prea există femei încântate să fie penetrate din senin, fără nici un fel de pregătire, lubrifiere, caz în care penetrarea poate fi dureroasă. Prin urmare, încercaţi să o treziţi în mod plăcut, eventual înainte de ora 8:00 dimineaţa, când nivelul de testosteron în organismul bărbatului atinge nivelul maxim.

AbonareDistribuie:0020

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here