Apare rar la evenimente, iar atunci cand o face toate privirile sunt atintite asupra lui. Asa s-a intamplat si joi seara, la o petrecere, cand Huidu a fost scanat din cap pana in picioare, fostul “carcotas” frapand prin silueta lui robusta.

In urma cu doi ani, Serban Huidu era invitat la petrecerea aniversara a casei de productie Roton cu care el a colaborat de-a lungul carierei sale in radio. Atunci, CANCAN.ro l-a fotografiat intr-o ipostaza ceva mai neobisnuita: dupa ce a plecat de la chef, unde a stat destul de retras, a mers pe jos cativa kilometri buni, dupa care s-a asezat pe un gard, in fata casei, unde a plans. Intre timp insa, lucrurile s-au calmat, iar acum Serban se distreaza cot la cot cu ceilalti invitati.
Intreaga seara, Serban a socializat cu cei prezenti la eveniment si a incercat sa se bucure cat de mult a putut de petrecerea cu pricina. Conform surselor noastre, fostul prezentator TV a fumat ca un turc intreaba seara si nu s-ar fi dat in laturi nici de la un pahar de tarie, insa totul a fost facut cu masura la acest capitol.

Mai mule detarii ofera Cancan.ro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here