Marcel Datcu, din comuna Movila Miresii, judeţul Brăila şi-a ucis copilul şi apoi şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul ar fi lăsat şi un bilet în care îşi justifica gestul teribil. El a spus că aflase de pe internet că are de plătit o amendă de vreo 35.000 de lei. Cel mai probabil “amenda” era un virus tip “fishing”.

Bărbatul de 37 de ani şi-a spânzurat copilul de numai 4 ani, apoi şi-a pus ştreangul de gât. Descoperirea macabră a fost făcută de un alt copil de-al ucigașului, care a venit de la şcoală şi a dat peste scena de coşmar din propria casă.

Criminaliştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs evenimentul, desprins parcă din filmele de groază. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei.

Marcel şi-a pierdut minţile şi şi-a ştrangulat copilul cu o funie agăţată de grinda casei, apoi şi-a luat şi el viaţa. După ce bărbatul a fost găsit cu băieţelul în braţe, fără suflare, de copilul mai mare, care venise de la şcoală, în comună s-a dat alarma. Vecinii au intrat în casă şi au chemat salvarea, în speranţa că cei doi vor putea fi salvaţi. Din păcate, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul celor doi.

Cei care au intrat primii în casă au găsit un bilet lăsat de sinucigaş, în care îşi explica oarecum gestul, fără a spune însă de ce a luat şi viaţa propriului copil. “A lăsat un bilet de adio, în care spunea de ce a făcut acest gest, că a intrat pe un site pe internet şi a fost anunţat că are de plătit o amendă de vreo 35.000 de lei. Ăsta a fost motivul pentru care a făcut acest gest.

”Nu spune nimic de copil. Cred că i-a fost frică de amenda prea mare. Dar cred că o fi fost vreun virus ceva, a intrat pe internet şi a primit vreo avertizare de pe un site. Dacă era vreun beţivan, dar era liniştit, muncea, nu avea probleme acasă. Are 4 copii, o fată este la Brăila, la liceu”, a spus Dan, unul dintre cei care a intrat în casa groazei imediat după sinucidere. Cel mai probabil, “amenda” încasată de Datcu era un virus informatic de tip “fishing”, agăţat de calculatorul bărbatului de pe un site pentru adulţi.

Citește aici mai mult.

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here