Klaus Iohannis recunoaște că ACL a adus oameni cu autocare la manifestațiile de protest împotriva lui Victor Ponta și a modului cum Guvernul a organizat alegerile în diaspora. Într-o postare pe pagina lui de Facebook, Iohannis le mulțumește tuturor celor care s-au “deplasat cu autocarele din alţe judeţe către locurile stabilite”!

“Vă felicit pe toţi pentru coordonarea de care aţi dat dovadă la acţiunile de protest de ieri, vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi deplasat cu autocarele din alţe judeţe către locurile stabilite iniţial. A ieşit ceva frumos, le-am arătat românilor ca suntem mii şi suntem împotriva lui Ponta. Am demonstrat că suntem o forţă şi că suntem capabili”, a scris Klaus Iohannis.

Candidatul ACL felicită protestatarii pentru “coordonare” și îi mulțumește în mod special lui Claudiu Crăciun pentru oamenii aduși ca să scandeze împotriva Guvernului. Crăciun, unul dintre liderii mișcării “Uniți Salvăm” din vara anului 2013, primește asigurări din partea lui Iohannis că “după aceste alegeri, va avea un loc în PDL”.

“Îi mulţumesc în mod special lui Claudiu Crăciun şi întregii sale mişcări pentru mobilizarea de ieri.

 

Îi promit şi eu că, după aceste alegeri, va avea un loc în PDL. Înţeleg de la dl. Blaga că este un bun organizator, iar zilele acestea România are nevoie de oameni precum dl. Crăciun”, îi transmite Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Abonare
Distribuie:0040

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here