SONDAJ LA ASE: Cine este băiatul care petrece cel mai mult timp cu ochii în oglindă sau cine este cel mai feminin băiat?

Home > SONDAJ LA ASE: Cine este băiatul care petrece cel mai mult timp cu ochii în oglindă sau cine este cel mai feminin băiat?

În ultima perioadă, băieții se feminizează din ce în ce mai mult, încercând să atragă privirile fetelor, prin aceleași metode prin care fetele încearcă să atragă privirile băieților. Adică petrec foarte mult timp în fața oglinzii, exact ca o fată. Acest “fenomen” are loc mai ales în colectivitățile unde numărul de fete este, în proporție covârșitoare, mai mare decât numărul băieților. În asemenea condiții, “minoritarii” sunt mult mai predispuși să copieze felul de a fi al majorității feminine. Reporterii onlinereport.ro au întrebat, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, 500 de studente și studenți de la Academia de Științe Economice care este, în opinia lor, băiatul care petrece cel mai mult timp în fața oglinzii, respectiv, cine este cel mai feminin băiat din ASE. Iată topul realizat pe baza răspunsurilor lor:

Locul întâi: Semen Mareş

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul doi: Tran Duc Coung

Locul trei: George Țugui

 

 

 

 

 

 

Locul patru: Vlad Niță 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul cinci: Adin Movileanu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul șase: Bogdan Coroian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul 7: Dragoș Panait 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul opt: Victor Toma 

 

 

 

 

 

 

 

Locul nouă: Bogdan Păunescu 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul zece: Teodor Stan

 

Sondajul a fost realizat de Mădălina Mihăilescu, Adriana Bîjoi, Mara Stan, Ruxandra Avram, Alexandru Cătălin Mihai

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here