Cu 3 etape înainte de finalul campionatului, Gregory Tade este cel mai bun marcator din Liga 1. Cu “dubla” reuşită duminică în partida cu FC Botoşani, ivorianul a ajuns la 15 goluri în acest sezon şi l-a depăşit în clasament pe fundaşul Bogdan Mitrea, de la FC Viitorul.

“Când ne-am întors în februarie, nu am înscris atât cât mi-aș fi dorit. Acum mai sunt doar 3 meciuri, trebuie să mă asigur că voi fi golgheter, pentru că e ceea ce îți dorești ca atacant, iar anul ăsta sper să obțin asta”, a spus jucătorul.

Acesta a intrat în topul select al celor mai prolifici atacanţi din istoria “feroviarilor”. I-a depăşit deja la goluri marcate într-un sezon pe Fabbiani, Yssouf Kone, Lacina Traore, Pantelis Kapetanos, unii dintre cei mai scumpi jucători din istoria clubului.

“Voi face tot ce pot, pentru a nu fi uitat de acest club. Așa că dacă pot să devin golgheter-ul campionatului și să scriu istorie, o voi face”, a promis fotbalistul.

“Toată lumea caută atacanți. Ceea ce a spus e o apreciere pentru mine. E un club atât de mare! La început, nu am crezut când îmi spunea toată lumea. E o mare onoare, dar nu e decizia mea de a pleca sau de a rămâne, va fi a clubului”, a mai spus Gregory Tade.

CFR Cluj nu a mai avut un golgheter în Liga 1 de mai bine de 40 de ani. În sezonul 1973-1974, Mihai Adam reuşea 23 de goluri şi devenea principalul marcator al României.

 

Sursa: www.digi24.ro

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here