Nutriţioniştii susţin că laptele de capră este mai sănătos decât cel de vacă, iar din acest motiv este recomandat în alimenţia zilnică a oricărui om, în special a copiilor şi a oamenilor în vârstă. Acest tip de lapte are chiar proprietăţi terapeutice şi poate ajuta organismul la tratarea unor boli.

O cură cu lapte de capră crud fortifică plămânii şi tratează până la vindecare numeroase afecțiuni. Laptele de capră este recomandat pentru astfel de utilizări, deoarece conține un acid organic foarte puternic, care s-a demonstrat că oprește evoluția cancerului aflat în stadiul incipient.

Cura cu lapte de capră se poate face și în reprize scurte, de cinci-zece zile, în situația în care este consumat pentru energizarea și mineralizarea unui organism predispus la anumite boli, potrivit taifasuri.ro.

Cantitatea recomandată pentru fiecare zi este de 250 ml lapte dimineața și 250 ml seara, la un sfert de oră după masă.

Bolnavii diagnosticați cu cancer pot urma acest tratament: laptele de capră se bea timp de 90 de zile astfel: 200 ml cu un sfert de oră înaintea micului dejun, 200 ml cu jumătate de oră înaintea mesei de prânz și 200 ml cu un sfert de oră înaintea cinei.

Dacă tratamentul este administrat copiilor, laptele de capră se diluează în proporție de 30% cu ceai de musețel.

În cazul adulților cu afecțiuni cronice ale colecistului sau ficatului, se poate folosi acelaşi procedeu, numai în prima săptămâna de tratament. În cazul oricărei forme de administrare, în fiecare zi a curei se vor luă două lingurițe cu miere de salcâm, una la ora 10:00, iar cealaltă la ora 16:00, pe tot parcursul tratamentului.

Atenţie! Acest tratament este o alternativă naturistă pentru tratarea cancerului în fază incipientă. Este posibil să nu funcţioneze totuşi în proporţie de 100% în cazul tuturor persoanelor.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here