”După mine potopoul”, se spune că ar fi zis Regele Franței, Ludovic al XV-lea. Că îi este atribuită pe bună dreptate sau nu această zicală este încă un subiect dezbătut de istorici, însă există trei semne în zodiac care, cu siguranță, s-ar potrivit de minune celebrei fraze a monarhului francez.

 Așadar, iată care sunt semnele zodiacale care distrug totul în calea lor și provoacă numai dezastre!

Rac

Conform statisticilor FBI, cei mai mulți criminali de pe teritoriul Statelor Unite sunt născuți în zodia Rac. Este un semn negativ, feminin, acționează sub imperiul impulsului, este pesimist, iar atunci când este scoasă din sărite, această zodie își arată latura întunecată în toată splendoarea. Nu va încerca să ascundă absolut nimic și va acționa ca un tsunami contra celor care i-au făcut rău. Dacă în cazul altor semne zodiacale răzbunarea nu este cruntă, Racul are grijă lase urme, să vadă ca trecut el pe aoclo. Pentru că are ca planetă guvernantă Luna, acesta plănuiește din timp un plan atât de mare, încât numele său să nu fie uitat prea ușor. Inimi vor fi zdrobite, cariere terminate și familii distruse, atunci când Racul a încheiat în termeni mai puțin amiabili o relație cu cineva. Așadar, nu vor avea de suferit doar cei care au interacționat în mod direct cu ei, ci vor fi și victime colaterale.

Taur

Al doilea semn care provoacă dezastre în urma sa este Taurul. Dacă e ceva ce Taurul nu suportă în relația cu cineva este… trădarea. Acest semn zodiacal, fiind unul statornic, de pământ, acordă foarte multe șanse atunci când iubește sau se atașează de cineva. Iar dacă a fost nevoit să plece din viața cuiva pentru că a fost trădat, atrage după sine un adevărat cutremur. Nu doar că persoanele care i-au fost cânva iubiți sau prieteni vor sfârși prin a nu mai avea acces la nici unul dintre beneficiile de care se bucurau când erau într-o relație cu Taurul: conexiunile în diferite medii, rezolvarea eficientă a multor probleme, prietenii din gașcă, etc., izolarea se va face și la nivel bugetar, pentru că, într-un fel sau altul Taurul reușește să-și determine partenerii să devină dependenți financiar de ei. Așadar, ”cutremurul” numit Taur atrage după el o serie de replici pe care ”victima” le va resimți multă vreme. Citește continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here