Victor Valdes (32 de ani) trăieşte o adevarată dramă, portarul catalan accidentându-se grav în meciul cu Celta Vigo, disputat miercuri seara. Aflat în ultimele luni de contract cu Barcelona, Valdes s-a “rupt”  în minutul 22 al partidei şi a fost imediat înlocuit, primele analize arătând că acesta ar putea avea o fractură a ligamentelor încrucişate anterioare.

Victor Valdes îşi va încheia aventura de 14 ani la Barcelona într-un mod foarte neplăcut, acesta urmând să vadă din tribună meciurile din finalul sezonului.

Iar anunţul făcut astăzi pe site-ul oficial al Barcelonei a confirmat cele mai mari temeri ale fanilor. Doctorii echipei catalane i-au transmis portarului că va trebui să se opereze în cel mai scurt timp, avînd şanse minime să mai bifeze vreun meci în tricoul formaţiei blaugrana.

Locul lui Victor Valdes în poarta Barcei va fi luat de Pinto (38 de ani), portar care a mai apărat în 23 de partide pentru Barcelona de la transferul din 2008.

Fotbaliştii Barcei au reacţionat şi ei imediat la auzul veştii că Valdes nu va mai putea juca în ultimele etape ale campionatului intern, nici în fazele superioare ale Ligii Capionilor şi i-au transmis acestuia mai multe mesaje de încurajare pe Twitter.

Liga Spaniola i-ar permite Barcelonei să transfere un portar, noteaza cotidianul AS, în cazul în care acesta ar fi liber de contract, insă Tata Martino a transmis că nu are în acest moment nevoie de un alt goalkeeper.

Marius Ghencea

Distribuie:6020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here