Venezuala: A fost trimisă armata ca să schimbe preţurile din magazine

Home > Venezuala: A fost trimisă armata ca să schimbe preţurile din magazine

Preşedintele Venezuelei a ordonat ca trupele guvernamentale să intervină în forţă pentru a stabili preţurile corecte ale produselor din magazinele de electronice.

Venezuelenii au stat la cozi imense în faţa magazinelor, pentru a treia zi consecutiv, după ce preşedintele Nicolas Maduro a trimis armata să forţeze comercianţii să reducă preţurile.

După ce a preluat controlul câtorva magazine de electrocasnice săptămâna trecută, presedintele Maduro a promis că va accelera inspecţiile la magazinele de pantofi, haine, automobile şi alte bunuri, ca să verifice dacă nu cumva îi păcălesc pe consumatori, scrie Manager.ro.

Maduro le-a transmis concetăţenilor că va impune limite asupra profitului, în condiţiile în care guvernul său încearcă să limiteze inflaţia care a ajuns la 54%. Liderul din această ţară speră ca prin extinderea controlului preţurilor să recapete susţinerea de care s-a bucurat când a caştigat alegerile, în aprilie.

Nu putem pur şi simplu să închidem aceste magazine! Proprietarii trebuie să ajungă la închisoare”, a ameninţat Maduro comercianţii, pe care îi numeşte “paraziţi burghezi”.

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here