Fanii lui Dinamo au mari speranțe că în această pauză competițională vor avea loc mai multe schimbări importante în “Ștefan cel Mare”, atât la nivelul lotului cât și la nivelul conducerii.

Cel mai așteptat “transfer” este cel al președintelui Daniel Stanciu care ar urma să-l aducă ca antrenor pe Mihai Teja. Oficialul celor de la Târgu Mureş, cu care mai are 6 luni de contract, a făcut o declaraţie care a sunat ca o despărţire.

“Le mulţumesc celor de la ASA, pentru că datorită lor sunt acum unde sunt. Am primit o ofertă foarte tentantă de la Dinamo. Sunt pus într-o situaţia delicată. E corect pentru toate părţile să iau o decizie în următoarele zile. Mihai Teja ar fi prima variantă, dacă vin la Dinamo, pentru că am o relaţie deosebită cu el. Dănciulescu e prima opţiune pentru postul de manager sportiv”, a spus Stanciu la DigiSport.

La rîndul său, Mihai Teja, selecţionerul U21 şi principalul favorit pentru banca tehnică a lui Dinamo, s-a arătat extrem de deranjat de zvonurile din ultima perioadă, care îl dau ca şi instalat în Ştefan cel Mare.

“Eu am contract cu FRF. Eu nu am ce să fac. Eu sunt antrenorul echipei naţionale. De Dinamo trebuie să vorbească Dănciulescu sau cine e acolo. Întrebaţi-i pe ei dacă am semnat sau nu. Când va fi să semnez, dacă o voi face, vă voi anunţa. Nu e o ruşine. Nu dau în cap nimănui. Dar acum sunt antrenorul naţionalei şi nu vreau să vorbesc despre nici un club”, a spus Teja.

 

AbonareDistribuie:47000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here