Bărbaţii sunt mai vizuali decât femeile. Au nevoie de stimulare mentală şi fizică pentru a se excita, însă câteodată ce le creşte apetitul sexual bărbaţilor, pentru femei sunt doar nişte… ciudăţenii. Vezi ce le mai place unora:

Să te vadă în timp ce urinezi

Nu sunt foarte mulţi bărbaţii care sunt atraşi de “golden showers” – duşurile aurii, presupun să urinezi pe el – dar sunt mai mulţi cei care se excită atunci când te văd că te aşezi pe vasul de toaletă ca să urinezi. Pentru ei, asta este o imagine care îi poate duce uşor pe culmile plăcerii, scrie unica.ro.

Subraţul

Cele mai multe femei se gâdilă la subraţ, iar cele care nu, doar nu suportă să fie atinse în acea zonă, mai ales de iubiţii lor. Cu cât o parte a corpului este interzisă şi ţinută la distanţă de către o femeie, cu atât un bărbat îşi va dori mai mult s-o atingă, s-o simtă, iar asta îi provoacă plăcere.

Transpiraţia

Pielea moale, strălucitoare din cauza transpiraţiei care curge picătură cu picătură de pe corpul tău – pe frunte, pe piept, între sâni, pe spate şi aşa mai departe. Ce bărbat nu s-ar excita la o astfel de imagine?

Să te vadă cum freci podelele în genunchi

E destul de uşor să-ţi dai seama de ce un bărbat s-ar excita la o astfel de imagine – îşi imaginează cum s-ar aşeza el în faţa ta, în picioare, iar tu i-ai face sex oral ori cum începe să te penetreze din spate, în poziţia în care tu deja stai.

Aşa cum stai în casă

O pereche largă de pantaloni, un tricou vechi, lăsat, nemachiată şi cu părul prins într-o coadă răvăşită fix în vârful capului. Cu toate că îi place să te vadă îngrijită şi sexy, la fel de mult îi place să te vadă şi în “mediul” natural

loading…

Abonare
Distribuie:142000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here