VEZI lista Târgurilor de Crăciun din București și orarul pentru fiecare

Home > VEZI lista Târgurilor de Crăciun din București și orarul pentru fiecare

1. Creative Fair Ho Ho Ho Merry Christmas

Incepand cu 14 decembrie, ora 12:00, si pana pe 15 decembrie, ora 18.30. sunteti invitati la Bound, intr-o lume feerica in care designeri vestimentari, de accesorii, bijuterii, handmade va asteapta cu podoabe minutate.

Intrarea pentru vizitatori este libera.

2. Petite fête de L’er – targ pentru Craciun cu tineri artisti romani

Tot in week-endul 14-15 decembrie, veti gasi la Colivia tot felul de decoratiuni, podoabe de agatat, bijouri de purtat, fursecuri de autor, briose de designer si multe alte surprize.

3. Targ de cadouri de Craciun

Incepand cu 29 noiembrie si pana pe 23 decembrie, sunteti asteptati, la Galeriile Titan, de expozanti cu urmatoare tipuri de produse: incaltaminte, decoratiuni, bijuterii, produse handmade sau aranjamente florale.

4. Bucharest Christmas Market

Intre 6 decembrie, ora 18.00, si 5 ianuarie, ora 22:00, in Piata Universitatii, intr-un decor creat de Viaceslav Vutcariov si realizat din 12 tone de cetina si 65 de casute de lemn, vizitatorii vor fi intampinati cu vin fiert, decoratiuni si ornamente de iarna, expozitii de obiecte traditionale si produse de manufactura, icoane pe sticla si lemn, tesaturi, decoratiuni din lemn si ceramica, precum si produse specifice bucatariei traditionale romanesti.

5. Marche de Noel – Targul cadourilor de designer

Pe 14 decembrie, ora 11.00, si pe 15 decembrie, pana la ora 20:00, sunteti asteptati la Casa Universitarilor la un targ cu cadouri specifice sarbatorilor de iarna, dar este mult mai mult decat atat: aici cumperi mici portii de fericire sub forma de obiecte de design, bijuterii de autor, creatii vestimentare, obiecte de arta, decoratiuni de brad frumos mestesugite, fotografii, turta dulce. Biletul de intrare este 10 lei

6. Manifest pentru cadouri cu stil: Sala Dalles se transforma in Galeria Cadourilor de Craciun!

De pe 28 noiembrie si pana pe 24 decembrie la ora 20:00, Sala Dalles devine destinatia ideala pentrut cei care doresc sa targuiasca “daruri cu stil”, pentru sarbatorile de iarna. Cei 96 de expozanti au adus cadouri inspirate chiar si pentru cei mai pretentiosi vizitatori: de la braduti in miniatura si jucarii, la cele mai delicioase dulciuri, decoratiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

7. Bookfest de Craciun

La Muzeul Taranului Roman, de pe 13 decembrie, ora 11.00, si pana pe 23 decembrie, ora 20.00, sunteti asteptati la lansari de carte, dar si sa cumparati una cadou, daca vreti.

8. Craciun Taranesc

De pe 13 decembrie ora 10.00 si pana pe 15 decembrie, ora 18.00, la Muzeul Taranului Roman, veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post.

9. Targ de Craciun

La Grand Arena Mall, de pe 5 decembrie si pana pe 31 decembrie, ora 22:00, artizani Hand Made si mestesugari, producatori traditionali si tineri artisti va asteapta cu obiecte frumos lucrate: articole crosetate, bijuterii hand made, decoratiuni de Craciun, casete pictate, obiecte din lemn, sfoara, cadouri, cosmetice naturale, jucarii, genti, botosi, mic mobilier pictat.

10. Delicatese culturale: Targ de Craciun la Fundatia Calea Victoriei

Intre 16 decembrie, ora 17.00, si 18 decembrie ora 19.00, sunteti asteptat la un targ de delicatese specifice Craciunului.

11. Targul de Craciun de la Hanul lui Manuc

Intre 21 decembrie 2013 si 24 decembrie, ora 18.00, te vor astepta pana in Ajun de Craciun creatori contemporani de obiecte gandite si facute cu suflet si imaginatie, care pot da un farmec original sarbatorilor tale de iarna.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here