10 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Home > 10 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Să înjure mereu

Este adevărat că cele mai multe dintre femei nu sunt enervate dacă partenerilor lor le scapă din când în când câte un cuvânt mai „dur”, în momentele de supărare. Însă, niciunei femei nu-i plac bărbaţii a căror singură modalitate de exprimare este înjurătura.

Să fie exagerat de dominator

Femeile vor bărbaţi care să le protejeze şi în compania cărora să se simtă în siguranţă – însă nu doresc un dictator care să le dicteze unde să meargă, când să plece, cu cine să vorbească sau în ce să se îmbrace. De altfel, femeile fac tot posibilul să fugă de bărbaţii care doresc să aibă controlul în orice situaţie.

Inabilitatea de a-şi lua angajamente

Este important pentru bărbaţi să înţeleagă că în momentul în care lucrurile încep să devină serioase, femeile se aşteaptă ca relaţia să devină exclusivă. Femeile urăsc să fie tratate de către bărbatul din viaţa lor ca o uşă rotativă şi să fie subiectul unor jocuri ale minţii din cauza fugii de angajamente.

Lipsa romantismului

Femeile cred în romantism şi în conectarea emoţională cu partenerii lor. Iubita ta va deveni uşor nesatisfăcută şi nici nu te va mai lăsa s-o atingi odată ce a simţit că tu o îmbrăţişezi numai atunci când vrei să faci sex.

Lipsa dorinţei de a evolua

Deşi fizicul nu înseamnă totul, în general femeile nu sunt atrase de bărbaţii neîngrijiţi, care miros urât, cărora le miroase gura şi se îmbracă neglijent. Mai mult, dacă nu eşti într-o formă fizică de invidiat, femeile vor crede că nu te respecţi pe tine însuţi, că nu eşti disciplinat şi că nu ai nici un fel de ambiţie sau motivaţie.

Predictibilitatea

Femeile urăsc bărbaţii predictibili, care nu doresc vreodată să facă ceva diferit. Femeile sunt atrase de bărbaţii spontani, care nu sunt predictibili şi au succes şi în rândul altor femei.

Să pună pritenii pe primul loc

Dacă îţi face mai multă plăcere să ieşi cu pritenii tăi decât să petreci o seară în oraş alături de iubita ta şi dacă ei nu-i place să stea seara acasă pentru a petrece timp împreună, înseamnă că lucrurile nu merg în direcţia bună.

Contrazicerile constante şi pe orice subiect

Femeile urăsc să aibă de-a face cu bărbaţii care transformă orice conversaţie într-o dispută şi care le fac mereu să intre într-o stare defensivă.

Să se holbeze la alte femei în timp ce alături de ei se află partenerele lor

În vreme ce este complet normal, ca bărbat, să arunci o privire şi altor femei (nu în mod excesiv, ci din când în când), acest comportament se poate transforma într-o problemă, când te holbezi la o altă femeie şi uiţi că ai iubita lângă tine.

Neîncrederea în forţele proprii

Încrederea şi independenţa sunt trăsături foarte sexy la bărbaţi – iar insecuritatea şi dependenţa nu sunt. Femeilor nu le plac bărbaţii care se îndoiesc de ei şi au nevoie constantă să fie încurajaţi când este vorba despre relaţiile lor, job-ul şi prieteniile lor.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here