Bărbații nu sunt maeștri ai comunicării atunci când vine vorba de propriile sentimente, motiv pentru care o femeie trebuie să fie atentă la gesturile sale pentru a-și da seama dacă el este sau nu îndrăgostit de ea.

Iată cele cinci semne care indică faptul că un barbat este îndrăgostit lulea, dar nu știe sau îi este teama să-și exprime sentimentele:

Trimite mesaje ciudate, chiar stupide

Cu cât este mai banal mesajul, cu atât se poate ca el să fie mai îndrăgostit. Dacă se află în oraș fără partenera lui, indiferent cu cine este, și îi trimite un mesaj de tipul „Beau un Long Island Iced Tea”, el vrea, de fapt, să spună mai mult, cum ar fi: ”Mi-am amintit când ne-am îmbătat amândoi cu Long Island Iced Tea. Mă gândesc la tine.” sau „Știu că-ți place Long Island Iced Tea. Tare aș vrea să fii aici cu mine”.

Te sună fără motiv întemeiat

Bărbații nu sunt mari fani ai conversațiilor telefonice. Când vorbesc la telefon, ori este vorba de o chestiune de serviciu, ori stabilesc o ieșire în oraș, ori rezolvă o treabă anume prin acea conversație. Dacă un bărbat sună o femeie invocând un motiv banal („Unde ziceai că este curățătoria aia, că vreau să-mi duc haina la curățat?!”), dar continuă conversația minute în șir după, cel mai probabil i s-au aprins călcâiele după femeia pe care o sună.

Încetează să mai primească atâtea mesaje

De regulă, femeile trimit mesaje bărbaților ca răspuns la mesajele acestora. O femeie demnă nu va zăpăci un bărbat cu sms-uri dacă acesta nu oferă un feedback pozitiv, căci ar însemna, practic, că-i cerșește atenția. Ei bine, în momentul în care un bărbat începe să primească mai puține mesaje pe telefon, înseamnă că la rândul lui a răcit legatura cu celelalte femei pe care le ținea, cumva, în „stand by”. Acesta este un alt semn că atenția lui se concentrează pe o singură femeie.

Cere sfaturi cu privire la alegerile sale

Un bărbat care, spre exemplu, trebuie să cumpere un cadou unei rude sau unui prieten, dar i-a căzut cu tronc o femeie, cel mai probabil o să-i ceară părerea cu privire la alegerea cadoului. „Alo?! Scuze că te deranjez. Sunt la cumpărături. Trebuie să-i iau un cadou lui X. Am găsit două pulovere mișto, dar nu știu pe care să-l aleg. Ce zici? Cu dungi sau fără dungi?/ Închis la culoare sau deschis?/ Cu nasturi sau cu fermoar?” și așa mai departe. Oricum ar fi, pentru un bărbat îndrăgostit, a cere un sfat este un prilej ideal de apropiere față de femeia care i-a picat cu tronc.

Prietenii lui îl iau la mișto

Nu e vorba că-și bat joc de el, dar îl cam iau peste picior, căci prietenii lui știu că a refuzat o ieșire în oraș la bere cu ei, pentru o întâlnire cu femeia de care s-a îndrăgostit. Plus că, în grupul de prieteni, se simte imediat influența unei femei asupra unuia dintre bărbați. Dacă în alte dăți fie vorbea deschis de escapadele sale amoroase, cu notă sexuală și peiorativă, atunci când este îndrăgostit, un bărbat este mai reținut în detalii și încearcă să evite acest subiect de conversație în gașca de prieteni. Astfel, cade mai ușor victimă „miștocărelii”. Mai mult, suportă luatul peste picior, iar când consideră că prietenii lui au întins coarda, pune piciorul în prag și le zice ferm să înceteze cu glumele. Un gest foarte evident de „îndrăgosteală”!

Distribuie:3010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here